Aanbieder

Dagproject Fame

Dagproject Fame

Vorm met de hele school een vette band en ga samen rocken! Alle groepen van de school doen mee met het Dagproject Fame. Er worden diverse bijzondere en gave instrumenten gebruikt, zoals de conga of de basgitaar. Zijn jullie klaar om een feestje te bouwen?!

Dagproject basisschool muziek Fame 2

Opbouw dagproject Fame

Met Fame veranderen alle leerlingen in bandleden en dansers en danseressen! De dag begint met allerlei leuke workshops. Zo zijn er dansworkshops voor de onderbouw en muziekworkshops voor de midden- en bovenbouw. Een dag vol gave dansmoves, te gekke instrumenten en lekker zingen! Muziekinstrumenten als elektrische gitaren, de conga, basgitaren, drumstellen en synthesizers komen voorbij. De groepen bereiden zich voor op het optreden van Fame, terwijl onze docenten alles klaar zetten. En het meest gave… de leerlingen gaan écht live spelen op de instrumenten! Ontzettend spannend, maar een hele gave ervaring voor alle kinderen! Fame is erg schikt voor bijvoorbeeld een jubileum, een meester- en juffendag of de afsluiting van het schooljaar.

Andere dagprojecten

Zoek je nog een gaaf Dagproject in een andere kunstdiscipline? Kijk bijvoorbeeld eens bij de dagprojecten Ridder Roeland of Opa en de Reismachine.

Leerdoelen

  • Leerlingen beleven plezier aan samen muziek maken, dansen en zingen.
  • Leerlingen leren zich te presenteren en leren samen in een band te spelen.
  • Leerlingen leren samen te werken bij het spelen van een muziekstuk of het maken van een dans. 
  • Het groepsgevoel is belangrijk.

Meer informatie aanvragen