Aanbieder

Dagproject Reis om de Wereld

Dagproject Reis om de Wereld

Lekker swingen met z’n allen! Tijdens Dagproject Reis om de Wereld komt er dans, zang en muziek van verschillende landen uit de wereld voorbij. De groepen volgens workshops en werken naar een feestelijke en uitbundige voorstelling toe. Een dag vol plezier!

Dagproject basisschool muziek Reis om de wereld 3

Opbouw dagproject Reis om de Wereld

Elke groep gaat met een ander land aan de slag tijdens dagproject Reis om de Wereld. De onderbouw volgt zang en expressie workshops, de middenbouw volgt dansworkshops en de bovenbouw volgt muziekworkshops. Tijdens de spetterende dans- en muziekvoorstelling reis je met de hele school de wereld over. Stoere Chinese zwaardvechters, prachtige Indiaase danseressen en bijzondere Australische didgeridoo klanken… En nog veel meer! Het is leuk om van te voren met de klas al attributen te knutselen die bij de landen passen of verkleedspullen mee te nemen, zo maak je de dag extra feestelijk! Reis om de Wereld is erg geschikt voor de afsluiting of start van een schooljaar.

Andere dagprojecten

Zoek je nog een gaaf Dagproject in een andere kunstdiscipline? Kijk bijvoorbeeld eens bij de dagprojecten Lipdub of de Circusdag.

Leerdoelen

  • Leerlingen hebben plezier met elkaar door samen muziek te maken, te zingen en te dansen.
  • Leerlingen leren zich te presenteren op een podium. 
  • Leerlingen leren goed samen te werken, het groepsgevoel speelt hierbij een grote rol.

Meer informatie aanvragen