Aanbieder

Workshop Streetdance

Workshop Streetdance

Vette dansmoves op gave streetdance muziek! De dansdocent daagt alle leerlingen uit om de dansmoves onder de knie te krijgen. Streetdance bestaat uit verschillende dansstijlen en muzieksoorten. Tijdens de workshop Streetdance gaan de leerlingen op ontdekkingstocht in de swingende danswereld!

Workshop basisschool Streetdance 2

Opbouw van de workshop Streetdance

Allereerst starten de leerlingen met een leuke warming-up op streetdance muziek. Hierbij leert de dansdocent al verschillende basisbewegingen aan. Daarna gaan ze aan de slag met het maken van een choreografie, passend bij het niveau van de groep. Er mogen ideeën voor de choreografie aangedragen worden door de leerlingen. De workshopdocent stimuleert de leerlingen om actief deel te nemen en vooral plezier te beleven aan het dansen. Samen voegen ze meerdere dansstijlen en ideeën samen tot een spetterende dans. De workshop Streetdance sluiten we af met een cooling down.

Aanvullende mogelijkheid

Zoek je nog iets totaal anders dan een dans workshop? Door workshops te laten rouleren ontstaat een gaaf divers workshopprogramma! Kijk bijvoorbeeld eens bij de workshop Vloggen of de workshop 3D-printerpen tekenen.

Leerdoelen

  • Leerlingen ontdekken wat het dansgenre Streetdance inhoudt.
  • Leerlingen beleven plezier aan het dansen.
  • Leerlingen leren samen te werken tijdens het dansen.
  • Leerlingen dragen eigen ideeën aan voor de choreografie.
  • Leerlingen worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Meer informatie aanvragen